divendres, 2 d’abril del 2010

Tintin a les Moles IV 130m

Aquesta Setmana  Santa hem decidir d'anar "Els Ports".  És un lloc que enamorar a qualsevol persona sigui escalador, excursionista o amant de llocs màgics .  Aquesta sortida s'han  puntant uns vells amics que ja feia molt de temps que no feia res amb ells.

Son Silvia, luismi i Laura.

Els nostre amics Laura i luismi  faren una altre activitat diferent ells són amants dels pedals i de les rodes. Tenien algú pendent i voliar terminar la via verda que va de Horta de sant Joan  a Alcañiz.
Nosaltres la Silvia, Antonio Alarcon i Joanet que son amants de las pedretes faren. La Tintin a les Moles.














L'Aprocimació : Des d'Horta de Sant Joan prenem en direcció a Arnes i, de seguida ens desviem per la pista asfaltada que ens porta al Parc Natural dels Ports.
Aquesta carretera arriba fins l'àrea recreativa de la Franqueta, on hi ha habilitada una zona d'acampada. Seguim un caminent que ens conduira els estreps....

Aquesta via és un primer contacte per poder tindre una mica de confiaça amb la roca molt sembla a la de Montserrat.

 El 1 llarg  III , 35 metres és facil però tens que anar una mica de cura per que la pedra esta una mica polida.
 El 2 llarg IV , 20 metres el mitjor i una reunio de fabula.
 El 3 llarg  -IV ,30 metres més facil i bonas presas .
 El 4 llarg III+ 40 metres.
Descens Quand arriben a dalt anem cap la dreta seguin unes fites i caminent molt marcat que ens guiare fins una canal molt pronuçiada fins a peu de via.






















Ressenya del escalatronts " Gracies per tot"

Cordada Antonio Alarcon , Silvia Fontanilla i Joanet de l'Hospitalet

1 comentari:

  1. Un lloc molt agradable aquest dels Ports. Nossaltres vam estar divendres i dissabte a la zona d'acampada, però hi havia massa gent i vam marxar.

    Just davant de les moles n'hi ha un parell de vies senzilles i equipades de més de 300 mts., la Salsitxes Tibetanes i la Caspa i Càries a la Gronsa Nord. Ideals per combinar amb un "banyet" als estrets.

    Salut.

    ResponElimina