dissabte, 20 de març del 2010

Paret d'Àger- Cap del Ras- Via Redrum 275m V+ / Ae

Hola Amics. Avui tremolava las parets d'Àger anava els Mòmies de Badalona i un servidor que és de L'Hospitalet .
La furgo anava plena de gent quin goig feia. SI amics ja feia casi dos setmanes que volíem mossega aquestes parets i fet via llarga i per motius de la meteo va ser casi impossible de fet.
Fent una paradeta al bar d'Àger per ompli l'estomac  i prendre un cafe. Aqui comença la tria de las cordades. al començament fent la tria abeure quin va a qui .
Els primers Jordi Puig , Jose i Xavi el Jardiner faran el Fanal Nocturn a continuació Francesc Sunyol i Anna faran la via Esperó Badalona i finalment Antonio Alarcon, Xavier el Metge i Joanet. Farem La Redrum.














Si Senyors al fin a caigut quin Viote. Ancara la recordor són vias que mai las oblidats.
Deixem la furgo i fent al comiant els nostres companys que farem les atres vies. Nosaltres començent ha puja una rampa que has fara sodar de valents arriben a peu de paret i una mica empanats per trobar al començament de via . Veiem una cordade  i el sostre taronje no dubte gens i començem a pujat una panxa sense cap assegurançant jo li donaria III a pel.

Primer llarg. 30m V+ o VI  Quin llarget molt vertical i mantingut per començat és una pasada i pel camí te trobes pitons,  burils amb xapas minusculas i espits a las reunions. Per cert la reunio es penjadeta ...

Segon llarg. 25m IV+, V. Llarget maco i  un passet de diedre amb panxeta inclosa.

Tercer llarg. 15m IV, V. Curtet i  molt maco el franqueig.

Quart llarg. 40m V+, IV, IV+. Començat amb una placa molt llisa i poquets forats i continua a ma esquerra amb babaressa que don ni do. aqui la roca està una mica podrida i tens que anar molt d'ull .

Cinque llarg. 40m IV+ Llarg de quatre passets i amunt .

Siset llarg. 40m I , II Caminant per una feixat que arribat a peu de reunio.

Setet llarg.  30m V, V+ Quin llarget aqui la xapes allunya una miqueta, quatre passets i amunt.

Vuitet Llarg. 35m Ae, 6a, V, 6a ,V. Quin llarget més guapo Espectacular Començants emb els estreps a mica a mica i fent al passet i cop té trobas una baga penjada de una xapa.Gracies que hi és aquesta bagueta que si no seria 6c,  acontinuació ve al pas finet tremolo i veig un pito a ma esquerra salvat chapo estava apunt de caura crec que son las pilas. un passet més i reunió.

Novet Llarg 30m Ao, 6a i V  ultim llarg sortim a ma esquerra i sobre dels nostres caps trobem un pont de roca assegurent  i fent el pas caminent una mica i trobem una placa molt mantiguda i una llastra que sembla un ganivet agafent aire i possent els estreps per fet el pas dintre de la llastra trobem un tasco que ja és part de la via poseem el altre estrep i cossim de frieds la llastra .Quatre passets i arribent a reunió
 

















Ressenye dels escalatroncs. Gracies companys.

Cordade: Antonio Alarcón, Xavier el metge i Joanet de l'H

1 comentari:

  1. Enhorabona una via molt maca. Fa uns anys la vaig fer i em va agradar força.

    Un altre també molt maca i similar és "El Tercer Hombre".

    Salut.

    ResponElimina