diumenge, 28 de març de 2010

Clot dels caragols

Hola companys ja tenia ganes de fer algú diferent i aquest diumenge tocava anar a can la Montse. Ja feia molt de temps que un dia al Bar Anna vaig troba una ressenya que pintava força bé Clot dels Caragols. Vaig fer un ullada i recordo que el Toni Roque em el seu blog ja la havia fet i parlava molt bé de ella. Vaig  trucat els companys per que dar el Bruc  i fet un entrapant i  sobre la taula començo explicar-lis  que podria  fet una excursió una mica més llarga per poder coneixer millor Montserrat.

Deixem els vehicles el parquin del Vermell Xincaró  i anem caminant direcció el Refugi Vicents Barbé ( 1 Horeta i una mica més ). Quand arribent girent a mà dreta seguint el caminent i durant uns cinc minuts, passent la Canal Ample, continuent i a mà dreta trobent una fita (300mts). Aquesta fita és el començament de la nostra Aventura....Impresionant aquestes fotos. Una aproximació molt maca i molt diferent per anar al refugi.
tots contents em arribar al punt de partida des de aqui seguirem una canal teniu que possar  una mica d'atenció per que no trobaren gaires fites .Confiança i avall.Em trobat els primers blocs de roca. Això vol dir que anem molt bé.


El primer rapell 15m. Julio baixant i provant que tot va molt bé.

Rapell llarget 42m
A mica a mica descrimpent. 
 Sextè rapell 22 m la tonica continua.
Això és posar molt interresant
Vuitè Rapell 11m. Ricard  il-lusionat del que és trobarar 

  Si Senyors la part mès interresant de tot el recorregut . Els nostres amics estant inquients de poder baixar la ximeneia.   

                                                                
Sr Toni Baixant la xemeneia.  "Espactacular "

Sr Sivia comprovant el material...

Joanet  flipant de la Xemeneia .... Molt maca
 Quina cosa em sortint pel foradet "IMPRESSIONANT" ELS PROTAGONISTES DE AQUESTA HISTORIA


Ressenya


Companys: Julio, Ricard, Toni, Sivia i Joanet .

4 comentaris:

 1. julio7/4/10

  espero impaciente que acabes , parece que lo estemos recorriendo de nuevo y me dejas con la miel en los labios. animo.

  JULIO

  ResponElimina
 2. Anònim8/4/10

  Hola "pic inferners". Joan ens tens astorats esperant noves entregues. Una abraçada.
  Ricard

  ResponElimina
 3. Hola Joanet veig que al final heu anat, espero que us hagi agradat. No deixeu de fer la Cahjnal Roja o Tres en Ratlla, és enacara més maca. Una bona opció és pujar pel Joc de L'Oca i baixar per la canal, que et queda una mica a l'esquerra.

  Salut i records per la Silvia.

  ResponElimina
 4. julio9/4/10

  ¡¡¡MOLT MACA ¡¡¡¡I molt real, te a quedat un muntatge de professional. felicitats....... i esperant una altra ocasió.......

  JULIO

  ResponElimina