dissabte, 6 de març del 2010

Ager. Cap del Ras Via Montsicina 6a 160m














Hola companys. Hem tornat a terràs de lleida on la historia ha deixat una gran cicatriu a conseqüència de les Guerres ja hem temps del passat era frontera natural entre moros i cristians .Penso que tenint què recordar aquesta historia per no tornar a caurà.

Nosaltres com enamorats de las parets i en contra de qualsevol guerra   penso i crec què hem deixat una petita historia viscuda a la via Montsiciana justament a la paret dels Puntals d'Àger.
Amics meus no tin fotos de la via al meu mòbil va morir al quart llarg i ultim de la via a conseqüència d'una butxaca malt tancada. Meva culpa.

la Via Montsicina  està justament a la paret dels puntal dÀger i al Serrat del Cap del Ras té quatre llargs molt macos.

1 llarg Vº 40m a peu de via trobén una marca "M" i una mica més a dalt una petita fletxa. Sempre desde baix és veu molt senzill tot però quand estàs ficat ho veus tot molt negre en aquet llar nomès trobarem un passet delicat confiançat i amunt.

2 llarg 6a 40m Surtirem fraquejant a la dreta facil fins arriba al pas clau aqui la cosa es complicat i tenim que posat algun friends para protegint el pas per no caura i tocat repisa només és un passet de 6 i lo demés és anat fet.

3 llarg 5 40m Sortim cap la dreta fent un franqueig.El pas és una mica volat però a unes bustias que donat molta confiança només en un passet que tens que anat una mica a la dreta per trobarta uns forats per poder tirar cap amunt  en aquest pas jo li posaria V+

4 Llarg V+ 40m Llarg maco aqui las preses les tens que mirar en lupa  adherencia total

Nota: Via  molt maca i molt recomanable i el lloc és espectacular 



















Aquesta ressenya pertany "ressenye.net"

1 Cordada Antonio Alarcon  i Jordi Puig
2 Cordada francesc Sunyol i joanet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada